Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordväntan

tankepölen grumlig
skrivarhanden fumlig

bäst att sätta hatten på
spara skrivstiftet

obrutet står hornet
med bläcket blå




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 20:35



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
/ tankepölen grumlig /
sa han
med träffsäker skärpa
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP