Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-.- ingen förklaring känns nödvändig.


Jag drömde om dig

Jag drömde om dig
som kärleken i mitt liv
antog att allt du gjorde
var små tecken
på hur mycket du älskade mig

Jag drömde om dig
och antog att du gjorde detsamma
antog att du varje natt
längtade dig sjuk
på det sätt som jag längtade mig sjuk

Jag drömde om dig
insåg för sent att det nog
bara var just drömmar
när jag antog att jag var allt
Jag är nog inte mer än nånting annat för dig.




Fri vers av Fenomena
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-01 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena