Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om tårar kunde färdas via sms


Det droppar en tår på mobilen
Rakt ner i smset
I sprickan jag klantigt gett liv
Kanske finns den till
Just
För ett ögonblick som nu
Trots att jag önskat den döden
så många gånger
Tårarna droppar som bomber
Mot ytan
Hoppas dem sjunker in och följer med
Att du ser dem samtidigt som det plingande ljudet
Stör vad det nu än är du gör
Att du
Känner dess innerlighet
Ärlighet
Att vätan kryper dig in på skinnet
Som saknaden gör hos mig
Att lite av dess splitter
Skapar kratrar i ditt hjärta också
Och inte bara i mitt
Tänk om bokstäverna kunde förbli
Sådär suddiga
Som jag ser dem nu
Att samma obalanserade kaos
Och hopplöshet
Som jag ser i dem otydbara orden
Kunde följa med hem till dig

Tänk om lite av mig kunde skickas
Till dig
Fast då skulle jag väl hellre
Skicka allt

Tills en sådan maskin skapas
Får jag nöja mig med läget
Och hoppas att tårarna gör sitt

Säg att du känner mina tårar
Och att smset lyckas förklara
Jag saknar dig
Alltså
Riktigt
Riktigt
Mycket




Fri vers av Fenomena
Läst 603 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-09 19:01



Bookmark and Share


  filosofian
Väldigt fint. Längtan, saknad så stark. Fint med tårarna.
2012-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena