Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknar min mormor så mycket. hon gjorde att livet kändes lättare. nu får jag bara se henne igen i himlen.


Jag vill se dig skratta, nu.


Så naivt
Trodde att jag bara skulle vara
lättad
Den dag du gick hem
Att jag skulle glädjas å dina vägar
Äntligen får du falla i hans famn igen
Ung på nytt
Helad av hans sår

Men jag är inte lycklig
Jag vill prata med dig
Se dig skratta
Glatt vifta bort mina storslagna
drömmar
Men den där glimten i ögat
Jsg vill berätta om livet
Mins rädslor
Min lycka
Fråga vad du tycker
Vad du skulle gjort
om du också tycker han är rätt för mig
Och vad jag ska göra
mot alla elaka lärare¨
du skulle skrattat
sagt
Dem kan ju inte döda dig iallafall

Något dödade dig
och det är liksom det som är haken




Fri vers av Fenomena
Läst 602 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-07 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena