Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var du som behövdes

Har aldrig somnat med ett leende på läpparna
Mer varit den melankoliska sorten
lämnat mascararänder på kudden
Vaknat med svullna ögonlock

Nu
Kan jag inte sluta
Skrattet bubblar upp i halsen
Du ligger i sängen bredvid
Så ovetandes

Som vatten till vin
Du har gjort mig lycklig




Fri vers av Fenomena
Läst 585 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-28 09:19



Bookmark and Share


  Spontanpadde
Jag älskar att läsa dina dikter :)
Du har blivit en av mina favoritpoeter i vår moderna tid.
Du har ett levande språk, fyllt av känslor och tankar som verkligen letar sig in i mina djupa minnen och låter mig uppleva mina egna, på nytt.
2011-11-02

  Jakob Drakros
Så levande.
:-)
Gillar.
2011-10-28

  Olliwer
Efter gråt kommer skratt tätt följt av gråt igen, ha så kul medan det varar.
2011-10-28

  Olliwer
Efter gråt kommer skratt tätt följt av gråt igen, ha så kul medan det varar.
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena