Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriven i min mobil efter att ha lämnat av erik på tågstationen. när han ser på mig, förstår jag att han känner som jag. och det gör mig lyckligare.


en kort liten hyllning till vår kärlek


Du ser på mig
Jag ser
Ditt leende växer långsamt
Äkthet
Du älskar mig
Tar in mig
I dina ögon
mina pirrande flygande fjärilar
höjer temperaturen till kokgrader
förvånad att inte rutorna
blir dimmiga
Skulle vilja skriva på dem
Så du förstod
Av någon anledning
tror du
Att du befinner dig i
samma sits
att jag
är den högsta vinst du kunde vunnit
precis som jag
vet
att jag fått den enda andra halva
som passar
Just att du tror det

Gör platsen som jordens lyckligaste
enväldigt min




Fri vers av Fenomena
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-29 14:58



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena