Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du får mitt hjärta att skena

Tänderna biter i kudden
läppen
Dina armar runt min kropp
formar inga tankar
verkligen suddas ut
Känner
kan inte se
Du är överallt
andetagen i mitt öra
händerna i mitt hår
Min rygg mot din mage
som pusselbitar
knyter ihop våra ben
våra liv
våra allt
Släpper inte taget
din närvaro gör mig matt
tidlös
upprymd
Känner blodet i dina ådror
min hud
bränner

Andas
fyller bröstkorgen
så mycket det går
din hand flyttas
äntligen placerad
rätt över mitt skenande hjärta













Fri vers av Fenomena
Läst 544 gånger
Publicerad 2011-11-13 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena