Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag byter tåg från erik åker tåget jag gått ifrån direkt tillbaka till honom. Ibland känner jag att jag hellre skulle suttit kvar och åkt tillbaka.


Min kropp och mitt hjärta åker åt olika håll


Två tåg på perrongen
För ett otränat öga
Exakt lika
För mig
livsavgörande 
Kylan piskar mitt ansikte
Hjärtat drar 
Fötterna går åt fel håll
Vill skrika stopp
Men är apatisk
för Många ledig platser
Önskar det vore fullt
Att biljetten vore ogiltig
Överväger att bete mig illa
Vill bli utkastad
Tvingad tillbaka 
Är för svensk 
Hoppet sjunker under stolen
Huvudet vrids tusen varv 
Följer tåget med blicken
Jag borde varit där
Jag borde varit påväg hem




Fri vers av Fenomena
Läst 578 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-28 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena