Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stum

ut ur penna
ingenting

hjärna flimrar
stum

finns en menopaus
för ord




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 21:34



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt bra
2009-12-02

  Monika A Mirsch VIP
Att se sig om
/en menopaus
för ord/
en ny värld
för eftertande
utan ord
2009-12-02

    ej medlem längre
inte tror jag din hjärna blir stum

men pennan kanske är trött
efter att ha präntat ner alla dina fina texter
2009-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP