Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mångrann

mångrann
är den
morgonen

rimfrostgnistrande
klövtrampigräsljudande
sångsvansropande

mångalen
blir människan
av det
mångranna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-02 07:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
din morgon är min, lika vacker :-)
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP