Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor



kraschade känslor

förstenade i skräck

sådana är vi




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-02 15:30



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ja, det ligger otäckt mycket sanning i det, applåder!
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself