Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucka 2 . Vill du...

 

Vill du mig bejaka

får du till mig baka

ett rynkigt litet russin bröd

sen skall jag dig beata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

papessa 091202




Fri vers av papessa
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-02 18:45



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
hii vilken söt vers!!undras om en annan får smake me?
2010-03-02

  aol
ler stort
2010-01-08

    leelee
He he, ja den var kul!
2009-12-02

  Blåbäret
nybakat faller man så lätt för...
ska nog sätta en surdeg för att göra andra glada, tror jag minsann
2009-12-02
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan