Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett par ögon


De ögon
som såg på mig
med  åtrå


de ögon
som såg på mig
med  kärlek


de ögon
som såg på mig
med ömhet


var samma ögon
som senare såg på mig
med  kylig likgiltighet

 




Fri vers av Nic
Läst 261 gånger
Publicerad 2005-10-21 22:12



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Så där ja, nu blev den väldigt mycket bättre, tycker jag !
2005-10-23

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Ont gör det att läsa denna för den är rakt på i känslan !
Jag tycker dock att du kan ta bort ordet: sådan, i sista
versen. Prova att läs den utan det och känn in vad du tycker ?!
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic