Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanbrott


tack för att du drog upp mig ur skiten

faktiskt

tack
det var skönt

jag hade nog inte
klarat mig särskilt länge till
där

men lite av en björntjänst
tycker du inte?

när du puttar ner mig igen
i precis samma pöl

plask
pladask

vad skulle jag upp och göra?
varför?

min hjärna kollapsar
imploderar

ett sammanbrott

dynghögen hägrar
där nere

har siktet inställt

min näsa vädrar
den där välbekanta
stanken

ju högre man klättrar
är det inte så dom säger?



men jag klättrade aldrig
det var du

det var ditt fel
din förtjänst

så tack för hjälpen!

men samtidigt undrar jag

hur i helvete
du tänkte...

när du slet upp mig

varför?











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-08 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP