Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onödigt


Just som jag överlagt att fullständigt tränga undan dig ur kroppen hör du av dig. Trevande. Efter en halvtimmas knapprande på tangentbordet vet jag fortfarande inte vad det var du ville. Instinktivt tänker jag att du vill hålla kvar kroken. Kanske ville du bara höra hur jag mår. Fast vad är egentligen skillnaden när du vet var jag står.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-02 23:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Känslan är väl bekant...vad ville du.....
2009-12-03

  Ronny Berk
kanske ett relationsdrama i upplösning diktarjaget så berättar, kanske...
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria