Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min vän cyber/L/d, och ulf


Un condamné à mort ,sista delen

"Vad i mig va det du rörde
när jag försökte lära dig leva
och du fick mig att dö"



"Du tog allt
och lämnade allt
jag lärde dig att leva
du lärde mig att dö"



"Du klev in genom dörren
och låste när du gick
jag lärde dig att leva
du lärde mig att dö"



" Jag gav mig till dig
då försvann du
jag lärde dig leva
du lärde mig att dö"






Fri vers av stenen/ Yv Ericsson
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-03 08:56



Bookmark and Share


  oMareld
riktigt bra skrivet! Berörande
2009-12-12

  Monika A Mirsch VIP
jag lyssnar till din fuga, ditt tema i välljudande formationer, där livet går hand i hand med döden - att ta och att ge - att missa och att vända ryggen
2009-12-12

  Berit Robin Lagerholm VIP
samlat och fint
2009-12-03

  Bibbi VIP
Smärtsamt berörande.
2009-12-03

  Catharina Edin VIP
'du tog allt och lämnade allt' - en mycket vacker formulering!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson