Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt en krusning på ett hav utav glitter




Vila din framtid mot mig

Känn modets bris mot din kind

Älska mig naket
vävt med silkeslena trådar
av kärlek


Låt mig bära ditt segel
på mitt skrov, som är redo att sjösättas

Ge liv åt krusningar
på ett hav av glitter

Vila din framtid i min
och låt oss lämna hamn










Fri vers av Baystream
Läst 485 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-12-03 14:23



Bookmark and Share


  Passion>Me
Tack :)
2010-02-02

  Arte
"Vila din framtid i min
och låt oss lämna hamn"

Du ger mig hopp..
2010-01-06

  oMareld
Gud vad fint!

"Ge liv åt krusningar
på ett hav av glitter

Vila din framtid i min
och låt oss lämna hamn"

Väldigt väl skrivet, fina beskrivningar.
Du kan din poesi
2009-12-07

  Lindalou
Vackert, som en smekande bris.
2009-12-04

    Herr Ångest
Bra skrivet!

Känns som en omarbetning av din lite längre dikt "Vila din framtid mot min"

Jag tycker denna är bättre på så sätt att den är mer koncentrerad och därmed ökar intensiteten och därmed känslan.
2009-12-03

  etthjärtaäralltidrött
å, så fint!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream