Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crescendo



nära nu

iskylan,
en vinter

långa dagar
ber om ljus

flämtande lågor
smeker skaren

i mina sår
snö




Fri vers av Myself
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-03 14:36



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ett underbart Crescendo som jag tar med mig in i december
2009-12-12

  Mr Lindemann VIP
Frostar in delar av det som kallas verkligheten
då jag smeker in i den och ser det som är ljus i den
sedan går jag in i december och söker upp högtiden i den
2009-12-03

  *Camilla*
Precis som fredrik
föll jag för just de raderna

vilken målande beskrivning
kort och
egenskapande för varje person.

-Camilla
2009-12-03

  Fredrik Stillesjö
Hej Myself!

Fastnar speciellt för följande strofer: "flämtande lågor
smeker skaren

i mina sår
snö" Hälsar Fredrik
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself