Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Postum ros

EN RELIEF AV HENNE DRÖJDE SIG KVAR I RUMMET NÄR JAG VAKNADE. VECKAN GICK I SVART OCH VITT. MIN BLICK SÖKTE SIG ÖSTERUT, MOT MEMPHIS. HON HADE ARMARNA I KORS NÅGRA METER OVANFÖR MIN SÄNG. MED RYGGEN MOT DET TURKOSA HUSET MELLAN OSS I SOFFAN OCH DIMMAN.

JAG SADE ATT DU ÄR SÅ SORGSEN ATT DU BARA SITTER I DET DÄR RUMMET OCH GLOR. IBLAND NÄR DU GÅR PÅ TOA FÖR ATT HÄMTA DET PREVENTIVA PILLRET MÖTER DU DE HÄR GLOPARNA SOM ENLIGT DIG BARA SVINAR OCH GRISAR. PULVRET I DRICKSGLASET, SKEDEN SOM RÖRDE OM, SVEPNINGEN AV DEN TALFÖRA DROGEN OCH KORTETS TREVLIGA VY.

SKA JAG SÄGA SOM DET ÄR SÅ HADE HON SPYTT ÖVER MIN T-SHIRT. GALLA. RUTAN VAR KROSSAD SOM EN SPEGEL PÅ BAKGÅRDEN. JAG KÄNNER DOFTEN AV EN PION OCH ÄR NÖJD MED ATT HON EXISTERAR. INSTÄNGD I RUMMET NÄRMAST MITT.




Prosa (Novell) av Mattias Holmström
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-03 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Holmström
Mattias Holmström