Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enligt tidningarna så är det här....


Årets Julklapp!

En så kallad spikmatta gjord av lite plast
Ha Ha
Själv så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta
En liten plastmatta som kanske kostar fem kronor att massproducera men som sen kostar två till tre hundra kronor att köpa
Så alla ni som får en sån eller köper en sån
Känn er blåsta….

Årets Julklapp!
Vilket skämt……

Ken Cassel
3/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 14:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag kan anses vara gjord av plast
lite sådär spetsig i kommentarenra ibland
Ja, fin dikt om mig
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel