Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där är inte jag



jag ser mig i spegeln
men
det där är inte jag

det där är inte den
som jag brukade va

jag brukade le
åtminstone nån gång ibland

vem fan e det?
jag är inte han

jag vrider på nacken
och öppnar mina läppar

nåt som påminner om ett leende
men inte ett dugg äkta

påklistrat, inte så
som det brukade va

vad fan är det som har hänt?

vart fan är jag?














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-06 10:11



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att vara där man inte är
Är ofta ett sätt att få vara osynlig
2009-12-06

  stenen/ Yv Ericsson
va fan hände? nyfiken ju
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP