Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet vad det innebär att sörja...


Glädjen återvänder

Sänder en tanke till alla som just nu
upplever sorg i hjärtat
Hoppas att ni en dag ska känna glädje där
sorgen gör sig påmind
Att ni en dag kan le med hela ansiktet
inte bara dra lite på munnen
Utan sorgen du nu upplever
uppskattar du inte glädjen lika mycket
den dag den återvänder




Fri vers av Anjeska
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-06 15:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint...allt har sin tid..
2009-12-07

  Lady Alassa
sorg bedrövelser och glam glädje skjuter ständigt skott utan manus
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska