Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljushål

det finns hål
som inte är svarta
inte gravitationsövermäktiga

hål som inte drar allting till sig

det finns hål
i decembriskt tryckande mörker
som strålar ut ljus

ljus
mönstriskt tindrande
vid våra hus
tända av människohänder




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 16:39



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
här i vårt decembermörker drar jag in syre i mina lungor vid varje hål utan mörker.
- du gav namn åt den märkliga senfödda företeelsen!
2009-12-07

  Christine Sabel
decembriskt...underbart ord
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP