Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nalle från morfar


du lilla kille med det ljusa
håret likt en liten ängel

du var lite röd på kinderna
och doftade så gott
en doft jag fortfarande kan känna
fast så många år har gått

du kröp ihop som en liten boll
i den lilla sängen
nallen från morfar satt
vid fotändan
och vaktade dig

han var brun med svart nos
och hade en stor mage
och ett rött band runt halsen

det var en stolt morfar som
inte kunde se sig mätt på en liten
ängel och det var du




Fri vers av christie
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie