Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
01:28


Fastfrusen

Jag spyr upp en svart sörja
som rinner ner för mina mungipor

lägger mig ner på marken
röker tills det gör ont i lungorna

tänker att jag
kanske har tappat mitt förstånd

när jag stirrar upp mot himlen

Tänder en till cigg, tänker att nu
kommer lungorna kollapsa

Men inget lugn kommer


Den svarta sörjan rinner långsamt ner
för min svullna kropp

Jag försvinner
Jag försvinner in i mörkret

Du behöver inte få skuldkänslor om du
älskar med någon annan, när jag inte längre finns

och hjärtat slår långsammare

Jag känner lugnet




Fri vers av TystnadTalar
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 01:27



Bookmark and Share


  Drömkram
Men åhh vad Du inte förlorat Ditt förstånd har Du äntligen kommit till insikt att Du lever Ditt eget liv. Du och bara Du bestämmer över Ditt liv och aldrig någonsin ska någon annan få göra det. Men vacker poesi är dina ord uttrycksfulla men uttrycker känslor jag känner men bara så tack snälla Du en av mina favoritpoetissor är Du beundrad. Kram Mark
2009-12-12

    Nicklas VIP
Mörka toner om den svarta smärtan.

Men mörker kan inte existera utan ljus, så ljuset, liksom hoppet finns. Man får inte ge upp!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar