Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän är livet!

Att få ha en vän i livet i klivet
då är en Gudagåva en givet!

En hand, som sträcks fram vid sorg vid hot
är för själen en evig bot en gyllene rot:

Att bygga vidare på
och och hjälpa till då
när man behövs så...

Att få vara en vän
det är ju bara bäst
kan nån bjuda en
på en bättre gest...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-07 08:44



Bookmark and Share


  TobbeTooMuch
Fint önskar att alla ens vänner var så där.
2009-12-07

    Maria Malm
Att ha vänner är en stor gåva.
2009-12-07

  oMareld
Fint... tänk om man kunde känna det där.
Känslan att ha en vän
2009-12-07

  Näckrosen
Ja bättre att ha några få som är bra än att ha många ytliga.
2009-12-07

  Mr Lindemann VIP
Ja, det är fin att vara rik på vänner!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt