Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

supar och köp

en sup, gör ingenting
två supar, heller ingenting
tre supar, alls ingenting

nu är jag full

ett köp, gör ingenting
två köp, gör heller ingenting
tre köp, är standard

kontot är tömt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 13:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
tragik men kan nog likväl användas som dryckesvisa
för att få upp stämningen, väl skaldat!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP