Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stiligt

livsstilsbetingat
mönstrigt
förbrukigt

förbrutet

brott
mot
förbund

samvetet gnager
men
vad ändrar du på

bilresekilometrar
thailandsfärder
bubbelpool

eller
färre av onödiga
klappar

bättre vore
riktigt smek
kramar
och färre skygglappar





Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 16:35



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Superb! FRam för mer smek och lek! Inte dyra klappar
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP