Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken till sina barn dör aldrig




för varje dag

För varje dag som går är ännu en dag utan dig,

en dag utan din närvaro.

En dag utan din röst och en dag utan att jag fått se en skymt utav dig.

För varje dag som går så förvinner du längre och längre bort ifrån mig.

Även om du inte hade tänkt på det så blev det så.

Jag kommer forfarande ihåg din röst,

kan fortfarande se dig tydligt i mitt minne.

Jag vill aldrig glömma,

men för varje dag som går förvinner du längre och längre bort ifrån mig.

Även om det är så, så kommer jag alltid att älska dig precis som jag gjorde den dagen du föddes.




Fri vers av Näckrosen
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 18:39



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Smärtsamt. Nej ingen kärlek är större.
2009-12-22

  mare VIP
Starka ord....om saknaden, om längtan....och den gränslösa kärleken
till ett barn..
2009-12-07

  Ronny Berk
berörande text som väl förmedlar längtans känslor; den inledande förklaringen förstärker innehållet och känslan !
2009-12-07

  Quasimodo
Kärlek stor och varm !!!
2009-12-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst är det så
ett barn ens barn
är ens barn hela livet då
det kan inget/ingen ändra på!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen