Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

narkos

"Det har varit en härlig dag", sa den lilla. Sen spydde hon. Igen.
Treochetthalvt är hon och mycket sjuk.
Nu var det lasarett och postoperation. Man hade sövt henne och kört små slangar i vener, hjärta och lungor.
Hon är väldigt liten och mycket tunn. Och allt är egentligen väldigt bedrövligt och mamma och pappa och morfar och alla andra kan knappt bärga sig för sorg.

Men efter fyra spyor med glasartad blick, säger alltså tösen till sin mor:
"Mamma, det har varit en härlig dag!" - och spyr igen.

Vilken vansinnig kraft som finns i ett barn.
Jag vet, att idag räddade hon mitt, hon som är hennes mor.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-07 19:23



Bookmark and Share


    prima donna
underbar liten flicka, allt gott till er allihop! Kram!
2009-12-07

  Christine Sabel
Allt gott till henne och er!
2009-12-07

    ej medlem längre
vilken liten krigare :-)
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP