Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

telefon

ut ur mörkret ringde du
signalen väckte mig
min kära
omtänksamma

du räddade mig nu
huset doftar
mina ögon ler igen

gubben
sextiosju
tre dagar än




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP