Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur beskriver man hur mycket den man älskar betyder?


Kärlek till dig

Du och jag tillsammans
det är egentligen allt jag vill ha
jag är din och du är min

Allt utöver det,
frukost med dig en måndagmorgon
promenader i regnet
te i soffan framför tv:n
diskussioner om allt och ingenting
(som vi båda vill vinna)
långa telefonsamtal utan något annan mening än att få höra din röst

Allt det (och mycket mer)
är det som formar oss

Älskling du är min bästa vän




Fri vers av Nitwitoddment
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment