Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktig, på väg

Han är alltid på väg
någon annanstans
Hon stannar upp för att andas in
njuta av stunden med honom

Då lockar han på henne
från andra sidan

Han är alltid på väg
Han vill ha henne med




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-17 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment