Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdansen

I hennes hand, en ros
I hans tankar, alla ord han vill att hon ska höra

Hon kysser hans hand, säger att hon älskar honom
Han placerar hela sitt jag i hennes hjärta med en kyss
Förvarar det där så att det aldrig någonsin försvinner igen

De dansar bort nattens kyla under stjärnorna
När solen går upp viskar hon
"Bli min för alltid"
"Jag är din, jag är alltid din" svarar han




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-01 16:04



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Vackra ord om kärlek
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment