Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats styrka

Mitt hjärta är vidöppet
Jag låter kärleken flöda fritt
Låter aldrig något göra dig illa

Mitt hjärta är vidöppet
Jag är sårbar för världen
Alltid rädd för att göra mig illa




Fri vers (Fri form) av Nitwitoddment
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-01 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment