Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tick tack tick tack.

tick tack tick tack...
Var det livet som for förbi?

Utan att förklara varför,
vändes blad fram så fort så fort.
Som i ett ointressant magasin.

5, 10, 15, 20, 25
och så vidare.
Vem håller räkning
när talen är din ovän?

Dagarna gick och minnen flyter ihop.
Timmarna flyger och var det i dag,
i går eller i morgon du skulle göra allt du sa?

tick tack tick tack
ja det var ditt liv som for förbi....




Fri vers av malena
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 00:22



Bookmark and Share


  * MARY *
ja riktigt skit braaaaa;)
2011-02-15

  Lady Alassa
redan titeln lägger man märke till - för tid grunnar en på -
tid tid varför har man alltid tid
som en brydsam evig gåta vill
när man boren vara mer en nöjden
hick hack tacka varje sekund för den
snart potatissäcken full av dem ja nämnde sist
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

malena
malena