Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inget annat så var det du

Önskningar är till för de som vågar tro.
Vardagen för de som följer med.
Tillfällen som de kommer aldrig igen.

Du gav mig hopp om tro.
Du följde mig på vägen
Du var tillfället

men jag vågar inte längre tro.
Jag följer blint de som är framför mig.
Tillfällen som då är till för andra.




Fri vers av malena
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malena
malena