Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU DU DU


Din tystanad talar om i perfektion, vad som gäller och inte.
Din frånvaro av ord har förklarat mer än vad bokstäver kan göra.
Du gjorde ditt val, är du nöjd med vem du sårade?
Du har passerat ett vägskäl, du vet att du aldrig kan gå tillbaka?
Du vet lika väl som jag att nu kan du bara se framåt.
Vem håller din hand när stormen blåser.




Fri vers av malena
Läst 324 gånger
Publicerad 2011-02-15 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malena
malena