Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR

När dagarna går, blir vardagen enklare.
När tiden rullar på börjar minnen suddas ut.
När allt börjar ha sin lilla gång, kan jag snart börja leva.




Fri vers av malena
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-24 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malena
malena