Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oh, really? really …

Spottar på din harang av osannolikt vackra historier
Fnyser åt sånger du sjunger, för mig är det bara falskt.
Blundar åt allt de undersköna du vill visa två ögon som fått nog.
Skrattar och dig och ditt naiva jag, vem tror på verkligheten så som du ?




Fri vers av malena
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-24 16:24



Bookmark and Share


  filosofian
Är det inte härligt att försöka se livet från den ljusa sidan?:) livet är tufft men vackert. Tycker jag :)
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

malena
malena