Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv.

River ur blad på blad.
Hur tjock kan en bok va.
Visionen om enkelhet föll pladask.

Tittar ut, ser en film om den jag var.
I ett fönster som baklänges spelar upp
ett liv på repet.

Ljudvågor om framtid hackar sig fram
på en lp, som haft tur att leva sig in i 09.
jag vill laga dig med tejp.

Känner smaken av framtid,
som blandas med dåtidens ångest.
Vad smakar min nutid.

Du satte namnet på på det.
Du gav det bokstäver av den tragiska sorten.
Du sa att det hette liv.






Fri vers av malena
Läst 294 gånger
Publicerad 2009-12-08 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malena
malena