Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSTÅND

Du målar ord i pastell och
formar meningar med fjärillstunn poesi.
Du fångar snöflingor med tungan
och påminner mig om bardomens igår.

Men som en flyttfågel är din närhet
lika skygg som vingar för frost.
Jag önskar att tiden fanns på min sida
men jag vänjer mig ganska fort att avstånd blivit vardag.
Att en röst agerar närhet och ord skrivna av minnen från förr.
Men jag finner mig i dagens löften om en framtid för oss




Fri vers (Fri form) av malena
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-30 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malena
malena