Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min pappa

Det var en regnig kväll
det åska och blixtra
någon knackar på dörren
utanför står två män

Dom berättar det jag
alltid varit rädd att få höra

Pappa finns inte mer men
du lovade att det inte skulle
bli så här
ingen skulle knacka på dörren
ingen skulle säga att du var död

Varför?

Så många frågor
så mycket tankar

JAg har på mig halsbandet
du fick av mig

Jag och barnen kommer till
platsen där du vilar
Plötsligt säger en av barnen
Titta där är morfar och vinkar
upp mot himlen

JAg tänker ofta på dig
jag vet att du finns runt
mig men
jag saknar dina kramar
jag saknar samtalen
jag saknar dig
pappa




Fri vers av christie
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-12-08 00:36



Bookmark and Share


  Lady Alassa
det skär i ben och märg
hur ska man kunn värj
sej mot dom där
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

christie