Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel



Varför vända på alla svar
varför inte våga tro
att
du duger som du är
att
dina tankar är dina
att
dina¨åsikter är viktiga
att
du är unik

Varför måste du alltid
bli orolig
att
ingen tycker om dig
att
du har gjort fel

Du berättar för andra
hur dom ska sluta
tvivla
hur dom ska sluta
tänka mörka tankar

Du är en ros som
precis börjar öppna
dig
så sluta tvivla
och låt andra se hur
vacker du är




Fri vers av christie
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-08 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie