Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns här

 

 

... men jag är lika grå
som novembermörkret omkring mig
och jag är nästan osynlig

Jag finns här
och vill vara nära
höra er andas omkring mig

Jag vill finnas hos er
utan krav på motprestation
vill jag bara vara nära era andetag




Fri vers av Jojo
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-08 10:53



Bookmark and Share


  Redeemer
Du är inte alls grå. Vackra själar som din lyser klart!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo