Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snudda

 

 

Hon betalade en lakritsrem i kioskluckan

hennes hand vidrörde hans hand
när växelpengar utbyttes

och hon insåg hur hon längtar
efter beröring




Fri vers av Jojo
Läst 327 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-08 10:55



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, så kort kan en text vara
och ändå säga sås mycket så
2010-01-20

  Akke
Less Desire, Less Pain
men en lakritsrem
kan va gott minsann.
2010-01-12

  Katinka VIP
Vackert om saknad efter kärlek!
2009-12-09

    Mejja
Så längtande. Beröring och bekräftelse är vi alla i behov av
2009-12-08

  Redeemer
Kort, men talande!
2009-12-08

  Lady Alassa
men läs det här - det stämmer
lätt överraskande beröring
skapar nya begär vi längtar
2009-12-08

  Lili Samuelsson VIP
såndär längtan, som uppstår i det vardagliga, gillar "lakritsrem"
2009-12-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Jojo!

Genuint mänsklig dikt. Hälsar Fredrik
2009-12-08

  Quasimodo
Ger en stark bild av detta i det allar enklaste men förmodligen det allra största !?
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo