Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resonemang....



trevlig samvaro
underliggande strömningar
vem läser av vem
och vad kommer vi fram till
vänlig konversation
förväntningar att uppfyllas
så bra som möjligt
och trevligt, så trevligt
självklar information
för att det måste sägas
jag vet, jag vet
har sett det förut
erfarenhet och kunskap
finns i ryggsäcken
men något måste förändras
så det flyter så bra som möjligt
så den det gäller
får det denne har rätt till
rätt bemötande
och mänsklig värdighet
att hela tiden
utvecklas och gå framåt
i trygghet och glädje





Övriga genrer av glittertindra
Läst 581 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-08 11:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Carola här.
Applåd.
2009-12-17

    tramp
Som ett samtal över levande ljus och en flarra rött
som blir tommare och tommare… *L*
2009-12-14

  Carola Zettergren
Bemötande, det finns somliga som behöver kurser i sådant, i dessa tider skulle du kunna göra en stor insats!!!!
2009-12-10

  Ronny Berk
den texten förmedlar mej diktarjagets samtal med någon om någon; socialt välformulerat...ja !
2009-12-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott skrivet
pennan väl drivet
Du vet hur det skall
gå till i livet i klivet
för allt skall bi alla
lika gott: Givet!
*************
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra