Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag närmar mig dig.....



Jag närmar mig dig
med försiktiga ord och kärleksfull omsorg
dina ögon säger mig att du vill gömma dig
dina sorger-din rädsla- din sårbarhet
så att jag inte ska försvinna

du tror att du skrämmer bort mig
om du avslöjar smärtan och sorgen som skadar dig
du spelar ditt spel - säger dina repliker
du vill vara som alla andra
stark trygg och fri från smärtans börda

Men
jag överger dig inte - jag stannar kvar
vill gå tillsammans med dig från ditt svåra
det som är förgånget
behöver du inte uppleva mera
Jag stannar - och påminner dig att lyfta blicken
så att du ser ljuset
när mörkret och rädslan vill dra dej tillbaka
Räck ut din hand och du ska se
att många fattar den - för att stödja..
omfamna all den kärlek du är omgiven av...
våga lita på att allt går att förändra
med hjälp av din egen vilja
och andras kärlek.......




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 1215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-13 08:37



Bookmark and Share


  glittertindra
absolut underbar text om hoppfull kärlek
2007-12-02

    forskaren
Applådstorm!!!:)))
2007-11-14

    Aurora Borealis
Mycket vackert diktat om medmänskligheten!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius