Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar


händers beröring
fingerflätor
blickar i värme
utbytesleenden
ro och vila
somna intill
känna tryggheten
varandet
mjukvarm inboddhet
mildhetsnära hjärteöppet
själars tillsammansvila




Fri vers av glittertindra
Läst 744 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-14 18:35



Bookmark and Share


  karenina VIP
det var en underbar lugn och själsro i denna. värme kärlek och ömsesidighet
2010-02-16
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra