Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagas

Där, en skåra mitt i den blödande sårbarheten

skönjer ögon, sorgsna

En hand som kupar sin hand över smärtans puls




Fri vers av Feminaz
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-08 15:16



Bookmark and Share


  T.R Ekman
En bedårande sak som kanske döljer smärtans innersta vagel
2009-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz